9 Μαΐου 2010

Κανάκης.... Ισως σταματήσει φέτος το Ράδιο Αρβύλα....

Στό ένθετο της νέας εφημερίδας "Αποκαλύψεις" αποκάλυψε οτι..
είναι πολύ κουραστικό γι αυτούς να πραγμτοποιούν καθημερινά εκπομπές  και οτι σκέφτονται σοβαρά του χρόνου να μην συνεχιστεί η μετάδοση του Ράδιο αρβύλα.
  Ρε παιδιά .... αναβαθμίστε λίγο το χιούμορ και δείξτε και κανα νουμερο 1 και θα δείτε πόσο λιγότερο βαρετή-κουραστική θα είναι η εκπομπή σας για σας... και αν στο τέλος κάνετε αγγαρεία πιστεύουμε οτι υπάρχουν πολλά νέα πρωσοποα των 700€ που θα θέλαν να κάνουν την δουλεία σας αλλα δεν είχαν την δυνατότητα.

Πρόταση προς τον Αντ1... Γιατί δεν ετοιμάζετε ένα ριάλυτι μέσα στο καλοκαίρι του στύλ "Γίνε παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα" όλο και κάποιοι θα δεχτούν ....


Μοιραστείτε

1 σχόλιο:

  1. ***ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ***


    Άντε, μπας και δει το χιούμορ καμιά άσπρη μέρα... Αρκεί ο κ. Σερβετας να συνεχίσει τη σατυρική του σταδιοδρομία γιατί είναι ο μόνος που, κατα την ταπεινη μυ γνώμη πάντα, έχει χιούμορ και πολύ ποιοτικό, μάλιστα. Ο κ. Κανάκης είναι τουλάχιστον καημένος (όσον αφορά το χιούμορ, στο "κράξιμο" μια χαρά τα πάει) και οι κκ Παναγιωτόπουλος και Κιούσης, δυστυχώς έχουν περιοριστεί από την υπερ-προσωπικότητα του Αρχι-Συντάκτη τους, σε "γλάστρες" με αττάκες σφογγοκωλάριων και γέλια κονσέρβα σε κάτι που είπε το Αφεντικό, όπως άλλωστε και η κα. Σαμαρά (ραδιοφωνικώς). Πραγματικά κρίμα και απορώ πως το ανέχονται ακόμα. Τουλάχιστον για την κα. Μουστάκα ήταν γνωστό από την αρχή αυτός της ο ρόλος.

    Ακόμα και στο Κομφούζιο, ο κ. Παραράς έσωζε την εκπομπή.

    ***ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails